14 dagen retourrecht gratis bezorging 100% serviceLieve klanten,

Op het moment is het een zeer lastige tijd, voor vele valt dit als een harde klap. Daarom hebben wij ook voor de winkel extra maatregelen moeten nemen. Wij hebben nieuwe openingstijden, mogen maximaal 5 klanten tegelijk in de winkel toelaten en de 1,5 afstand behouden bij winkelend publiek.

Daarnaast zijn wij ook bezig met nieuwe initiatieven. Zoals de webshop, lange tijd zijn we hier mee bezig en nu binnen een paar dagen zijn we online!

Ziet u iets leuks op social media en is dit niet verkrijgbaar op de webshop? stuur een bericht naar 06-53101495 en wij zorgen dat het in de juiste maat bij u terecht komt. :)

Heeft u niets met internet maar wilt u toch ook liever niet naar een winkel met meer mensen? Vanaf vandaag geven wij u de mogelijkheid tot personal shopping. We zullen een afspraak met u maken buiten de openingstijden zodat u op uw gemak de collectie kan komen bekijken. Ook hiervoor stuurt u een bericht naar 06-53101495.

Voor nu ; STAY SAFE!

Liefs, Team Lotte


Koop iets leuks via de webshop

wij proberen zo snel mogelijk de collectie online te krijgen. iedere verkoop helpt ons enorm! het maakt niet uit hoe groot of hoe klein.

Klik hier om naar de webshop te gaan.

Bestel een cadeaubon

mis je het gezellig langs gaan voor een lekker bakje koffie? mis je het gezellige praatje met onze collega's? Wij missen u! Door een cadeaubon te bestellen helpt u ons met een toekomstige verkoop en kunt u als nog in de toekomst van onze diensten gebruik maken.

Klik hier om naar het contactformulier te gaan.

Of bestel een cadeaubon via onze webshop.

Deel onze webshop op social media of praat erover.

Niet iedere vorm van steun komt in geld. een gebaar kan net zo groot zijn! praat over ons, promoot ons op social media en help ons bekendheid te krijgen voor onze gloednieuwe webshop.

Klik hieronder op de button